Matbyrået har utviklet nytt pakningsdesign til DUGA Byggkorn serien.

Duga er et smakfullt, norskdyrket byggkorn som enkelt kan erstatte andre
mindre sunne råvarer i familiens kosthold. Det unike byggkornet har en mild og rund smak,
og et naturlig høyt innhold av kostfiberet betaglukan som har dokumenterte helseeffekter
på kolesterol og blodsukker, og holder deg mett lenger.

Fra Kokkelandslaget
til suksessfullt konditori!

Vibeke Thomassen har bakgrunn fra Det Norske Kokkelandslaget og erfaring fra flere
kjente norske konditorier. Etter avsluttet engasjement med kokkelandslaget etablerte hun
Praline Konditori som gikk fra null til hundre på rekordtid. I dag har hun flere ansatte,
og konditoriet er godt etablert som en solid håndverksbedrift med fokus på gode smaker!

Matbyrået har bistått Vibeke med logo og visuell identitet.

Premium reindeer - from the Norwegian Tundra

Dolin Rein fra Finnmark er et lite familiedrevet selskap som drifter rein på Finnmarksvidda.
De ønsket en rendyrket visuell identitet for sine produkter mot dagligvaremarkedet og reiselivsmarkedet i Nord-Norge.

Produkter av rein som har beita på Finnmarksvidda. Reinlav, gress, urter og knopper av
dvergbjørk og vier. Du finner dem i din lokale dagligvarebutikk i Nord-Norge, på enkelte
turistanlegg og på deres nettbutikk. Og her!

Dolin. Urmat fra Finnmarksvidda.

Pakningsdesign og matfoto av burgere til hamburgerserie. Matbyrået har eget matfotostudio og stylingkompetanse
på huset, og kan levere komplette design-, foto- og kommunikasjonstjenester innenfor korte tidsfrister.

Holmens historie går helt tilbake til 1882.
Gode råvarer fra lokale leverandører var hovedfokus da som nå,
og hovedfokus er ferdigmat og kjøttprodukter til storhusholdning og dagligvare.
Matbyrået ble engasjert til å utvikle visuelle konseptidéer på pakningsdesign og identitet.

Levert til Holmens: Redesign av logo og pakningskonsept for sauser til EMV.

Levert til Holmens: Redesign av logo og pakningsdesign til kjøttsortiment.

Designkonsept ferdigsupper

Utvikling av grafisk uttrykk for EMV suppepakninger Holmens. Deres historie går helt tilbake til 1882 når
norske tradisjoner og godt håndverk var en selvfølge for matvareproduksjon. Dette er fortsatt et viktig fokus for Holmens,
og det kjennes på deres produkter. De fokuserer på at råvarene skal være av høy kvalitet og hentet fra lokale leverandører.
Mathuset Holmens er en totalleverandør innen ferdigmat og kjøttprodukter med fokus på utvikling av
produkter som er tilpasset storhusholdningsmarkedet og dagligvaremarkedet.

Design av potetpakninger til dagligvare

Pakningsdesign, foto og illustrasjoner for Tromspotet under merket
Midnattsolpotet. Matbyrået har eget matfotostudio og stylingkompetanse, og
leverer komplette design-, foto- og kommunikasløsninger for dagligvare og storhusholdning.

Scraperboard illustrasjoner

Matbyrået samarbeider med flere illustratører med spesialkompetanse på
illustrasjonsteknikker. Disse illustrasjonene er laget av en av våre faste
illustratører i London: Dave Hopkins @phosphorart.com

Flemming Egg har levert ferske gårdsegg fra Vestfold i over 30 år, helt siden Flemming som syvåring syklet rundt til
sine første kunder. På sekstenårsdagen ble sykkelen erstattet med traktor, og Flemming kunne utvide sin kundekrets.
I dag har Flemming Egg flere tusen høner som alltid leverer ferske kvalitetsegg til din nærbutikk.

Levert til Flemming Egg: Pakningsdesign, justering av logo, matfoto og utvikling av responsiv nettside.

Om bedriften din har en god historie å fortelle - fortell den!

Grans Bryggeri har en unik rolle i norsk Bryggerihistorie. Med flinke folk,
høy kvalitet og lave priser har de gått mot strømmen og gjort ting anderledes enn deres konkurrenter.
Matbyrået har bidratt med idéer til konseptualisering innen øl- og bruskategorien.

Levert: Pakningsdesign og konseptualisering for øl og mineralvann.

Levert: Pakningsdesign og konseptualisering for øl og mineralvann.

Holte Gård er en familiedrevet gård i Drangedal som produserer kjøtt og egg fra kylling, and og gås.
De har helt fra starten drevet gården med en enkel filosofi: Alle dyrene skal komme fra deres egen gård,
og driften skal være basert på økologiske prinsipper og god dyrevelferd.
Matbyrået utviklet visuell identitet for Holte Gård. Ny logo, pakninger, matfoto og annen
visuell kommunikasjon som oppskriftsbrosjyrer, messemateriell og websider.

Levert til Holte Gård: Logo, visuell identitet, pakningsdesign, matfoto og oppskriftsbrosjyre.

Totalt designkonsept for Grøstad pakninger

”Vår filosofi er at dyrene skal ha det godt fra fødsel til slakt. Her på Grøstad
lever dyrene et fullverdig liv med stor grad av frihet. De går fritt rundt både ute
og inne, og bestemmer selv om de vil ta seg en ettermiddagslur i solen eller gå i
skogen og grave etter røtter”.

Gry Beate Knapstad, gründer Grøstad

Levert til GRØSTAD: Visuell identitet, ny logo, pakningsdesign, scraperboard illustrasjoner, produktfoto, oppskrifter, matfoto og websider.

Økologisk burger fra Grøstad. Foto og styling ved Matbyrået.

Matbyrået har bistått Sørlandschips med konseptuelle idéer i både
potetgull- og nøttekategorien. Snackskategorien er alltid i utvikling og produkter lanseres
og saneres i en enorm hastighet, og det har aldri vært større utvalg av spennende
snacksvarianter i dagligvarekjedene enn nå. Go! Go! Go!

Nøttekongen (nå fusjonert inn i Sørlandschips) var en spinoff fra Den Lille Nøttefabrikken etter at denne ble solgt til Brynild Gruppen. Matbyrået har levert retail kampanjer og design til begge selskapene.